Graag stel ik mij aan u voor ...

Sinds januari 2017 ben ik werkzaam als directeur op De Tweeklank. De Tweeklank is, voor mij, de ideale plek om te werken met mensen. Sámen leren op een veilige plek. Het enthousiasme van kinderen, ouders en leerkrachten, als team, is voelbaar.

Dit is voor mij een belangrijk uitgangspunt: Samen leren.

Waar iedereen deel uitmaakt van de school is het prettig leren. Samen kijken naar leerprocessen, samen verder. Samen de wereld op twee manieren helpen ontdekken: door hen kennis te laten verwerven en door hen de wereld te laten onderzoeken en ervaren.

Maar de tijd gaat snel…

Staan voor kwalitatief goed onderwijs betekent ook de nieuwe ontwikkelingen eigen maken. Op de Tweeklank groeit en leert iedereen door. Maar zijn we ook kritisch.

Ons profiel Taal en Media draagt daar aan bij, wij spreken in “duidelijke taal”. Moderne methodes geven ons handvatten. Voor het slagen van onze missie is vakmanschap en enthousiasme bij de leerkrachten noodzakelijk. En met trots kan ik zeggen dat wij dat állemaal in huis hebben.

Communicatie met u als ouders. Partnerschap in praktische zin, maar ook betreffende nieuwe, moderne onderwijsvormen en de inzet van media denk ik graag samen na. Ik zie vele mogelijkheden…
Samen bouwen aan de toekomst van onze kinderen.
Daar ben ik trots op!

Wilt u meedenken dan nodig ik u graag uit voor een gesprek. U bent van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Manon Boekschoten

Nieuws
brief
Prik
bord
Inschrijf
formulier